La ce pret poti cumpara iPhone X si iPhone 8 de la eMag de Black Friday?

iPhone x Black Friday

Ideea de a amana cumparaturile pentru Black Friday nu mai este ceva nou pentru romani. Toata lumea isi indreapta atentia catre eMag si fiecare vrea sa-si cumpere cate ceva la reducere: ba un telefon, ba un laptop, ba o tableta, ba un televizor, ba nu stiu ce aparat elecrocasnic sau componenta de calculator. Dar oare, se merita in cazul noilor telefoane Iphone X si iPhone 8 sa asteptam pana atunci? Le vom putea cumpara la jumatate de pret, asa cum spera unii?

Din experienta anilor trecuti putem tragem cateva concluzii dar, din pacate, acestea nu sunt cele mai incurajatoare pentru a astepta.
In fiecare an telefoanele produse de Apple s-au bucurat de oferte bune pentru Black Friday, dar niciodata cele mai noi nu au avut cele mai mari reduceri.
Sa le luam pe rand:

iPhone X Black Friday

iPhone X

iPhone X inca nu se gaseste in toate magazinele din Romania nici macar la precomanda, deci va fi foarte greu sa facem estimari pentru 17 noiembrie, data cand eMag va organiza Black Friday. Pretul actual este unul considerat exorbitant nu numai de cumparatorii din Romania si sunt semne ca acest pret nu va fi scazut prea curand. Nici nu era de asteptat sa fie altfel, iPhone este brandul al carui pret scade cel mai greu in timp.

In plus, ganditi-va ca magazinele inca inregistreaza precomenzi la pretul actual si inca nu se stie sigur daca acestea vor fi livrate pana de Black Friday, multi comercianti facand mai multe amanari pana acum. Asa este cand vrei sa cumperi un telefon din primele livrari, rabdarea iti este pusa la incercare.

Asa cum in algebra x este mereu o necunoscuta, si pretul iPhone X ramane o nescuta de Black Friday. Vom rezolva aceasta ecuatie pe 17 noiembrie…

Vezi oferta eMag iPhone X

iPhone 8 Black Friday

Telefon iPhone 8

iPhone 8 este telefonul pe care eMag il are de ceva timp pe stoc la cel mai bun pret fara reducere, cu numai 50 de lei  mai scump decat il au alte magazine la reducere (exceptie PC Garage care are un pret mai bun cu reducere). Aceasta situatie ne poate incuraja sa speram la preturi mai bune in cazul unor reduceri procentuale asemanatoare.

Stiti cum e, leul isi ia partea leului, sa speram ca si de aceasta data eMag va reusi sa ofere cel mai bun pret de Black Friday pentru clientii sai care au asteptat rabdatori si au ignorat ofertele magazinelor care au oferit reducerile mai devreme. 😉

Vezi oferta eMag iPhone 8

iPhone 8 Plus Black Friday

iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus, la fel ca si iPhone 8, este deja in stocul eMag si are pretul cu doar 80 de lei mai mare decat il au alte magazine la reducere (Din nou PC Garage face exceptie, avand pretul mai mic cu reducere). Daca magazinele care au organizat Black Friday mai devreme au oferit reduceri de 5-6% dar din preturi mai mari, chiar si in cazul unei reduceri procentuale mai mici, eMag poate oferi un pret mai bun.

Daca acest lucru se va intampla vom vedea pe 17 noiembrie, pana atunci nu avem decat sa urmarim ofertele…

Vezi oferta eMag iPhone 8 Plus

Marile vedete estimez insa ca vor fi iPhone 7 si iPhone 7 Plus, telefoane care vor avea reduceri mai mari, poate chiar peste 1000 de lei.

Recomandate:

Adauga o parere

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod AT8QKL cu copy-paste in casuta de jos: